Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

5 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ!!!

Πρώτη ανάρτηση λοιπόν! Και βέβαια θα ξεκινήσουμε μ΄ένα αγαπημένο μου κομμάτι, τα κραγιόν! Παρακάτω σας δείχνω 5 απ΄τα αγαπημένα μου φθινοπωρινά κραγιόν. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:


MAC - REBEL


 Το Rebel ανήκει στην satin σειρά της Mac που σημαίνει ότι έχει μια ελαφριά γυαλάδα χωρίς στρασάκια. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση και μεγάλη διάρκεια.




   MAC - FLAT OUT FABULOUS
 
Το Flat out fabulous ανήκει στην retro matte σειρά της Mac που σημαίνει ότι είναι αρκετά ξηρό κραγιόν. Φροντίστε λοιπόν να ενυδατώσετε καλά τα χείλη σας πριν την εφαρμογή του. Είναι ένα κραγιόν που απέκτησα πρόσφατα και ήδη το έχω λιώσει. Τα κραγιόν της mac τα βρίσκουμε στα καταστήματα της Mac καθώς και στα Hondos Center. Διατίθενται στην τιμή των 19 ευρώ περίπου αλλα βέβαια βάζουν πολύ συχνά εκπτώσεις -25% οπότε η τιμή διαμορφώνεται στα 14 ευρώ περίπου


CHANEL - 34


Το 34 από την σειρά rouge allure velvet της Chanel είναι μια πιο γήινη απόχρωση, η οποία ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Έχει εξαιρετικά καλή διάρκεια και το μόνο μειονέκτημά της είναι η τιμή της βέβαια. Αν θυμάμαι καλά κόστισε γύρω στα 35 ευρώ




           GOLDEN ROSE - 20















Το νούμερο 20 ανήκει στην σειρά Velvet Matte της Golden Rose. Αγαπημένα κραγιόν για τα οποία μπορώ να μιλάω ώρες. Κατ΄ αρχάς είναι οικονομικά, καθώς στοιχίζουν μόνο 4 ευρώ, έχουν πολύ καλή απόδοση και καλή διάρκεια. Επίσης, αν και ματ δεν ξηραίνουν τα χείλη. Το συγκεκριμένο κραγιόν κάνει τα δόντια μας να δείχνουν λευκότερα κάτι που μου αρέσει πολύ.

LOVIE - 212

Μία ακόμη οικονομική λύση είναι τα κραγιόν της lovie. Συγκεκριμένα έχω ξεχωρίσει το 212 από την ματ σειρά, τα οποία περιέχουν argan oil και είναι paraben free. Αν και ματ είναι πολύ ενυδατικά στα χείλη έχοντας όμως αρκετά καλή διάρκεια.

Αυτά λοιπόν ήθελα να μοιραστώ μαζί σας!!! Ελπίζω να σας άρεσε και περιμένω να μου πείτε και τα δικά σας αγαπημένα φθινοπωρινά κραγιόν.Φιλιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...