Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!!



Hello!!!!
Για να έχεις άψογο λουκ πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου τα απαραίτητα εργαλεία σου. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά τα πινέλα. Όσο και καλά και ακριβά προϊόντα να διαθέτεις αν δεν έχεις τα κατάλληλα πινέλα, το μακιγιάζ δεν θα δείχνει αξιοπρεπές. Παρακάτω λοιπόν σας δείχνω πέντε βασικά πινέλα, τα οποία θεωρώ πως πρέπει να έχει κάθε κοπέλα στο νεσεσέρ της και ειδικά αν ξεκινάει τώρα να πειραματίζεται με το μακιγιάζ.


1.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ FOUNDATION

 Είναι μεσαίου μεγέθους, έχει πυκνές τρίχες, πράγμα που κάνει την εφαρμογή του foundation παιχνιδάκι. Συγκεκριμένα έχω το expert face brush από Real Techniques, το οποίο το συστήνω ανεπιφύλακτα. Από την στιγμή που το αγόρασα δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο πινέλο.Μ΄αυτό απλώνω και το concealer. Μπορείτε να το βρείτε online http://www.beautytestbox.com/real-techniques-expert-face-brush 


2.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΠΟΥΔΡΑ

  Είναι αρκετά χοντρό πινέλο και το σχήμα του βοηθάει την πούδρα να φτάσει παντού και να απλωθεί ομοιόμορφα. Το συγκεκριμένο το έχω από Γερμανία. 


3.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΡΟΥΖ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ

 Πινέλο με ημιστρόγγυλο σχήμα, το οποίο το βοηθάει ν΄ αγκαλιάσει το ζυγωματικό και ν΄ απλώσει το ρουζ μόνο εκεί που πρέπει. Επίσης είναι πολύ καλό και για κοψίματα καθώς εφαρμόζει τέλεια στην περιοχή που θέλουμε να κάνουμε contour. Το πινέλο αυτό το αγόρασα από τα Jumbo, γύρω στα 2 ευρώ. Οικονομικότατο και πολύ καλό....


4. ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΚΙΑΣ

 Βασικό πινέλο για να απλώσεις την σκιά σου οποιασδήποτε μορφής και αν είναι η σκιά. Το συγκεκριμένο το έχω από Γερμανία. Και εδώ στην Ελλάδα κυκλοφορούν αντίστοιχα και πολύ οικονομικά.


5. ΠΙΝΕΛΟ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΣΚΙΑΣ (ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ BLENDING-BRUSH)

 Το θεωρώ ένα από τα βασικότερα πινέλα. Είναι ένα φουντωτό με μακριές τριχούλες πινέλο, το οποίο σε βοηθάει να ανακατέψεις πάνω στο βλέφαρό σου δύο ή περισσότερες αποχρώσεις. Το χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα στην κόγχη του ματιού για να δώσουμε βάθος στο μάτι μας και να σβήσουμε τις σκληρές γραμμές, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσικό και πιο ομοιόμορφο. Και το συγκεκριμένο το έχω προμηθευτεί από Γερμανία, υπάρχει όμως κάτι αντίστοιχο στα Hondos Center γύρω στα 3 ευρώ, εξίσου καλό. 

Να σας αναφέρω επίσης ότι όλα τα παραπάνω πινέλα δεν έχουν μαδήσει μέχρι στιγμής και εξακολουθούν να είναι μαλακά, παρόλο που τα πλένω πολύ συχνά. Και να θυμόσαστε ότι τα πινέλα πρέπει να τα πλένουμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, καθώς πρέπει να προσέχουμε και την υγιεινή μας. Αυτά λοιπόν από εμένα!!!
Φιλιά!!! 

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...